DOLAR 32,4575 -0.11%
EURO 34,7501 -0.67%
ALTIN 2.439,160,13
BITCOIN 2068477-0,81%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yılmaz Bağışlar’dan Alanyaspor’a destek çağrısı

Yılmaz Bağışlar’dan Alanyaspor’a destek çağrısı

ABONE OL
11:19 - 3 Ekim 2022 11:19
Yılmaz Bağışlar’dan Alanyaspor’a destek çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Mia İnvest Mahmutlarspor Başkanı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar Alanyaspor -Giresunspor maçını değerlendirdi.

Alanyaspor’a tam destek zamanı diyerek, taraftarlara ve spor kamuoyuna seslenen Bağışlar “Transfer sezonunun kapandığını ve mevcut kadro ile devre arasına kadar devam edilmek zorunda olunduğunu ayrıca Alanyaspor teknik direktörü Farrioli’nin istifa etmesinin sorunu tek başına çözmeyeceğini söyledi.

Futbolculara, teknik kadroya ve Alanyaspor yönetimine destek verilmesi gerektiğini söyleyen Bağışlar,” Süper Lig’in geçtiğimiz sezon bu haftalarıydı sanırım. Ligin son sırasında ve puanı olmayan bir takım vardı veyahut bir kaç puanla ligin son sırasında. Takımın antrenörüne stadyumlarda istifa tezahüratları yapılıyor ve ülke spor basını takımı, hocayı yerden yere vurarak acımasızca eleştiriyordu. O takım, aynı antrenör ve teknik ekibi ile Türkiye Süper Ligi’nde bir mucize yaratarak lige tutundu ve bu sene de fena gitmiyor. Bu takımda kim derseniz, bugün Alanyaspor’a karşı neredeyse maçın tamamını 10 kişi oynayan ve deplasmanda Alanyaspor’ dan bir puan alan Giresunspor ve hocaları Hakan Keleş. Bugünlerde bakıyorum, hem stadyum da hem de sosyal medyada Alanyaspor Teknik Direktörü Farrioli için istifa nidaları atılıyor. Yapmayın arkadaşlar! bir hocayı kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Bu takım Hasan Çavuşoğlu başkanlığında senelerdir gurumuzu kabartıyor ve Alanya’mızı en iyi şekilde temsil ediyor, etmeye de devam edecektir. Yanlış transferler ve kadro yetersizliği gibi belki benim de tespit ettiğim durumlar olabilir ama hemen ipleri koparmak olmaz. Alanyaspor kamuoyu ve taraftarlardan ricamdır, öncelikle antrenörümüze ve takımımıza destek verelim. Bir şeylerin düzelmesini ve daha iyiye gitmesini bekleyelim ve en azından devre arasına kadar,
‘Hep destek tam destek’ anlayışı ile takımımıza ve yönetime destek olalım. Süper Lig’den düşmek kolay fakat tekrar yükselmek çok zordur” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.