DOLAR 32,2550 -0.01%
EURO 34,6794 -0.11%
ALTIN 2.402,020,09
BITCOIN 2005962-2,19%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da kadına yönelik şiddet için toplandılar

Alanya’da kadına yönelik şiddet için toplandılar

ABONE OL
14:10 - 2 Mart 2022 14:10
Alanya’da kadına yönelik şiddet için toplandılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi.

Alanya Gençlik Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen toplantıya Alanya Belediye Başkan Vekili Nazmi Yüksel, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, Alanya İlçe Müftülüğü, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve konuk evi müdürleri ile kurum çalışanları katıldı.
Yapılan toplantıda Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik tarafından katılımcılara toplantının gündemine ve görüşülecek konulara dair bilgiler verildi. Toplantıda Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları ve kurum personeli tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara bir önceki dönemde gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı’nda alınan kararlar ve toplantı sonucu uygulanan çalışmaların değerlendirilmesi, 2022-2025 dönemini kapsayan Antalya ili Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı konularında sunum ve bilgilendirme yapıldı. Toplantı Ürkmezer ve katılımcıların aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda kurum kuruluşlar tarafından yapılan iş ve işlemler hakkında değerlendirme yapmasıyla sona erdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.